Adhemar

De toestand der dingen

Adhemars overpeinzingen, beslommeringen, ideeën, fascinaties, anekdotes, opinies en krabbeltjes

La patronne

dinsdag 15 januari 2008, 11:26 | Politiek

Quote van de dag

Over burgemeester van Hoei en senator Anne-Marie Lizin (PS):

Je m’étonne qu’après cette succession de dossiers “délicats”, elle n’ait pas encore été dégommée. La plupart des gens auraient été débarqués en faisant le dixième de ce qu’elle a fait ! ALEm, CHRH, lettre à la juge (qui me reste en travers de la gorge), parc des Récollets, tracts… Elle donne l’impression que, quoi qu’il arrive, elle continuera. On se croirait dans une série télé.

→ Hervé Jamar (MRPRL), burgemeester van Hannuit[1]

Hoewel, naast Le Soir, ook andere bladen in de Franstalige media (zoals Le Vif/L’Express) de politica de laatste tijd volledig terecht (maar wel wat laattijdig) op de korrel nemen, ziet het er nog altijd niet naar uit dat de positie van Hoei’s energieke machiavelliste zelfs nog maar lichtjes wankelt.

Referentie

Schrijf een reactie

januari 2008
m D w d v Z Z
    feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Zoeken

Copyleft en copyright, Stijn “Adhemar” Vandamme, 2008. Sommige rechten voorbehouden.

Creative Commons Naamsvermelding Gelijk Delen Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, valt alle originele tekst, de opmaak, en alle andere content van gelijk welke vorm dat door Stijn “Adhemar” Vandamme gemaakt en op deze De toestand der dingen blog gepubliceerd is, onder de Creative Commons Naamsvermelding–Gelijk Delen versie 2.0 België licentie. Rechten op de afbeelding van de stripfiguur Adhemar rusten echter bij tekenaar Marc Sleen en Standaard uitgeverij. Reacties en trackbacks geplaatst via het blogsysteem blijven intellectuele eigendom — wat een lelijke, misleidende term, trouwens — van de verantwoordelijke reageerder. Door de reactie of trackback te plaatsen, geeft zo ’n reageerder Stijn “Adhemar” Vandamme echter wel eeuwigdurende toelating de reactie te publiceren. Zo gaat dat, nietwaar. Deze webpagina bestaat uit geldige xhtml 1.0 strikt; het uiterlijk heeft stijl met geldige css. De site is in overeenstemming met “No www”, klasse b. uris worden met opzet helder en extensieloos gehouden. De site is best te bekijken met uw ogen, en een browser naar keuze. Deze blog wordt bekrachtigd door WordPress, dat is een prachtig stukje software dat onder de gnu General Public License versie 2 vrijgegeven wordt. De vertaling gebeurde door WordPress Themes.