Adhemar

De toestand der dingen

Adhemars overpeinzingen, beslommeringen, ideeën, fascinaties, anekdotes, opinies en krabbeltjes

Van den vos Firefox

dinsdag 17 juni 2008, 20:19 | Vrije software

Recordpoging van de dag

Firefox logo

Mozilla ’s meermaals bekroonde en alomgeprezen internetbrowser Firefox is aan versie 3 (codenaam Gran Paradiso) toe.[4] And there was much rejoicing! Dit hoogstandje van vrije software is wereldvermaard om haar gebruiksgemak, aanpasbaarheid, snelheid, stabiliteit, veiligheid en scherpe prijs.[1] De kritieken voor de nieuwste versie zijn al vast lovend.[5]

Download versie 3 vandaag nog![2] Of toch zeker voor morgen-woensdagavond 18 juli 2008 om 19:00 Centraal-Europese Zomertijd (+0200 Europe/Brussels).[3] Samen streven we naar een wereldrecord.[6]

Post scriptum

dinsdag 17 juni 2008, 23:55

Blijkbaar telt het als je downloadt voor morgen-woensdagavond 18 juli 2008 om 20:18 Centraal-Europese Zomertijd.

Voetnoten

Referenties

Reacties

Reactie van M
Datum: woensdag 18 juni 2008, 15:28

Mij komt het gebruik van referenties toch maar raar over in een blogpost… Tip: je kan ook haakjes gebruiken, of links naar de bewuste pagina

Btw, FF3 rocks!

Schrijf een reactie

juni 2008
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Zoeken

Copyleft en copyright, Stijn “Adhemar” Vandamme, 2008. Sommige rechten voorbehouden.

Creative Commons Naamsvermelding Gelijk Delen Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, valt alle originele tekst, de opmaak, en alle andere content van gelijk welke vorm dat door Stijn “Adhemar” Vandamme gemaakt en op deze De toestand der dingen blog gepubliceerd is, onder de Creative Commons Naamsvermelding–Gelijk Delen versie 2.0 België licentie. Rechten op de afbeelding van de stripfiguur Adhemar rusten echter bij tekenaar Marc Sleen en Standaard uitgeverij. Reacties en trackbacks geplaatst via het blogsysteem blijven intellectuele eigendom — wat een lelijke, misleidende term, trouwens — van de verantwoordelijke reageerder. Door de reactie of trackback te plaatsen, geeft zo ’n reageerder Stijn “Adhemar” Vandamme echter wel eeuwigdurende toelating de reactie te publiceren. Zo gaat dat, nietwaar. Deze webpagina bestaat uit geldige xhtml 1.0 strikt; het uiterlijk heeft stijl met geldige css. De site is in overeenstemming met “No www”, klasse b. uris worden met opzet helder en extensieloos gehouden. De site is best te bekijken met uw ogen, en een browser naar keuze. Deze blog wordt bekrachtigd door WordPress, dat is een prachtig stukje software dat onder de gnu General Public License versie 2 vrijgegeven wordt. De vertaling gebeurde door WordPress Themes.